“do it with passion
or not at all”

Geniet in goed gezelschap van een lekker glas en een aangename sfeer. Een glaasje bubbels, een goed glas wijn of een vers getapt biertje? Zaakvoerder Jurgen zet het voor je klaar.

De Ke Restaurant Zottegem Bar
De Ke Restaurant Zottegem Food 2
“Nothing brings
people together
like good food

Zaakvoerder Jurgen en chef-kok Ben zorgen zowel ’s middags als ’s avonds voor een uitgebreid menu, à la carte-gerechten of verse tapas. Alles wordt bereid met seizoensgebonden, verse producten en zorgvuldig afgewerkt.

“there’s always
time for a good
glass of wine

Gepassioneerd én met kennis van zaken selecteert Patricia, zaakvoerster en gediplomeerd sommelier, lekkere wijnen. Maak je keuze uit de uitgebreide wijnkaart of ga voor een glas van onze speciaal geselecteerde wijnen of vraag advies.

Restaurant De Ke Wine Patricia
De Ke Restaurant Zottegem Catering
“De Ké
op locatie

Een feestje thuis of op een andere leuke locatie? We helpen je graag bij de organisatie van A tot Z. Alles is mogelijk met de gekende De Ké kwaliteit. Ontdek een aantal mogelijkheden of vraag een voorstel op maat.

“Enjoy our memorable
events
, great food
& drinks guaranteed”

De Ké organiseert memorabele events. Ons decor, de muziek, het lekkere eten en een goed glas vormen de perfecte achtergrond voor een avond vol warmte en vreugde. Check snel de komende evenementen en reserveer.

De Ke Restaurant Zottegem Events 3

EEN TAFEL RESERVEREN?

Bel 09 360 87 00
of reserveer via de website.

ampersant-white@2x

VOLG ONS

Op de hoogte blijven van onze evenementen, nieuwtjes, ...?
Like of volg ons:

fb iconInstagram iconLinkedIn icon