Kivief & Sparkle

Stralen vanuit de kern van wie je kan en wil zijn.

Ons doel is om mensen, teams en organisaties bij hun volle potentieel of hun “Sparkle” te brengen. Wij geloven dat die ontwikkeling ook duurzaam moet zijn en zetten daarom in op maatwerk dat ècht werkt, ook op lange termijn. Onze aanpak steunt op 3 pijlers: analyse, coaching en training.

We willen een echte partner zijn voor organisaties die graag op een bewuste en motiverende manier hun medewerkers willen ondersteunen en inzetten op hun talenten. Vanuit een krachtgerichte en waarderende analyse kunnen we gerichte initiatieven naar advies, coaching of training begeleiden.

Kivief biedt ook training aan voor een breed publiek van particulieren en professionals. Je kan bij ons terecht voor inspiratiesessies, ervaringsgerichte workshops, gerichte dagopleidingen en diepgaande meerdaagse opleidingstrajecten. Ook teams en organisaties kunnen bij ons terecht. In open aanbod, maar ook “in company” bieden wij onze activiteiten aan of werken wij samen een training op maat uit. We werken hiervoor samen met interne en externe trainers met uitgebreide expertise en vooral veel passie voor het thema.

Binnen ons erkend loopbaancentrum werken we samen met een fantastisch team van coaches die samen met jou op zoek gaan naar wat jouw ogen doet blinken! Ontdek onze aanpak, onze coaches en onze andere locaties op www.sparkle-loopbaancoaching.be

Actie:
Boek een gratis kennismakingsgesprek of schrijf je in voor een gratis inspiratiesessie
Kivief & Sparkle loopbaancoaching

Meersstraat 13
9620 Zottegem

Share