ZOTTEGEM-WINKELCENTRUM-Apotheek-Claeys-Decraene-Blijf-Kapitein-Van-Je-Leven
ZOTTEGEM-WINKELCENTRUM-Apotheek-Claeys-Decraene-Blijf-Kapitein-Van-Je-Leven

Blijf in elke situatie kapitein van je leven

Apotheek Claeys – Decraene

Blijf baas in eigen huis dankzij de thuiszorgwinkel van onze apotheek

Doen waar je zin in hebt, dat is thuiskomen. Maar wat als een ziekte zoals MS of Parkinson roet in het eten gooit en ervoor zorgt dat je minder mobiel wordt? Of misschien kom je net thuis van het ziekenhuis en moet je revalideren. Dan is ‘doen waar je zin in hebt’ al minder voor de hand liggend. Toch is er geen reden om jouw zelfstandigheid op te geven. Niet op korte noch op lange termijn. Want wij zorgen voor jouw comfort.

Wij bieden jou een breed en kwalitatief assortiment hulpmiddelen aan om jouw dagdagelijkse activiteiten te vergemakkelijken. Je kan het zo gek niet bedenken of we bieden het aan: kousenaantrekkers, borstpompen, hometrainers, bloeddrukmeters, ziekenhuisbedden, relaxzetels, ergonomische hulpmiddelen en nog veel meer.

Materiaal huren of kopen

Gebruik je onze hulpmiddelen eenmalig of voor een korte periode? Dan is huren de beste keuze.

  • Er is geen minimum periode vereist, je huurt gewoon per dag.
  • Een waarborg vragen we niet, noch een directe betaling. Haal je liever je eigen gerief in huis? Kleine materialen zoals een toiletstoel of kruk koop je in onze apotheek. Grotere materialen leveren én installeren we aan huis.

Haal je liever je eigen gerief in huis? Kleine materialen zoals een toiletstoel of kruk koop je in onze apotheek. Grotere materialen leveren én installeren we aan huis.

Ga en sta waar je wil met jouw mobiliteit

Brak je je been tijdens skivakantie? Of voel je je gewoonweg niet meer zo zeker op je benen. Schuifelen van tafellhoek tot tafelhoek is niet nodig. Neem een echte steunpilaar onder de arm en kies voor de houvast die jij nodig hebt. Je kan bij ons steeds terecht voor krukken, looprekjes of een rolstoel.

Bezorg ons een voorschrift van je huisarts en wij regelen de rest: van administratie tot levering. Goed om weten: volledig terugbetaalde rollators en looprekjes hebben we altijd op voorraad.

Geen acrobatie met ons comfortmateriaal

Richt je slaapkamer, badkamer of living zo in dat je overal comfortabel tot rust komt. Douchen als je ziek, gekwetst of minder mobiel bent… het is soms een gevecht. Een toiletstoel of antislipmat voorkomt veel van jouw ellende. Hetzelfde geldt voor jouw slaapkamer. Kruip probleemloos onder de wol.

  • Acrobatie is niet nodig met een elektrisch (hoog-laag) bed.
  • Ook voor grote mensen geen koude tenen meer dankzij bedden van 2,20 meter.
  • Moet je een lange tijd te bed? Voorkom doorligwonden met een antidecubitusmatras.
  • En zit je graag comfortabel in de zetel, vraag naar onze relaxzetels die volledig op jouw maat worden gemaakt.

Incontinentie

De meeste mensen krijgen ooit in hun leven te maken met incontinentie. Soms tijdelijk, bvb. na een bevalling, maar vaak ook permanent. Naar gelang wat jij nodig hebt, voorzien wij incontinentieverbanden op maat: inlegkruisjes, slipjes of broekjes.


Heb jij iets nodig dat onze thuiszorgwinkel niet aanbiedt? Laat het ons weten. Wij luisteren en zorgen voor een oplossing op maat.


Jouw persoonlijke hulpdienst
info@thuiszorgwinkelzottegem.be
www.thuiszorgwinkelzottegem.beApotheek Claeys – Decraene
Heldenlaan 12, 9620 Zottegem
09 360 00 59
info@apotheekclaeys-decraene.be

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

Liefde voor lokaal

Stap binnen in de ruime kledingzaak in de Stationsstraat en maak kennis met Belgische topmerken. Zo vind je bij Michiels menswear het knappe broekenmerk Atelier Noterman. […]

Maak van je terras een echte buitenkamer

Op warme dagen gaat er niets boven ontspannen in de tuin, ook nadat de zon al lang is ondergegaan. Met de outdoorcollectie van Pigment Interieur maak je van je terras een tweede woonkamer. […]

Happy feet met H14

In schoenenwinkel H14 word je onmiddellijk vrolijk van de zomerschoenen in snoepjeskleuren. Zowel sandalen, muiltjes als sneakers fleuren binnenkort je outfit op met hun zachte pasteltinten. […]

Trends 2021

In de Stationsstraat stappen we binnen bij Michiels sport waar je alles vindt om je sportieve voornemens waar te maken. […]

Share