Een echt thuisgevoel in Zottegem

Concepts | Insure Consult | Juno Vastgoed

Wat maakt van een huis een echte thuis? Dat u er zich goed voelt? Veilig en beschermd ook? In Zottegem vindt u het allemaal! Enkele handelaren kunnen u daarbij helpen en in volgend artikel gaan we bij hen op bezoek.

Concepts

 Watch, listen, enjoy

Voor wie muziek meer is dan geluid. Voor wie bij de soundtrack van een film de actie wil kunnen voelen. Voor hen heeft een surround-systeem al jaren geen geheimen meer. De recentere komst van wifi- en bluetoothconnecties hebben de sector echter opnieuw grondig vernieuwd en het resultaat van de beste producten vindt u bij Concepts Zottegem. Gedaan met de kabels die overal in de weg zitten. Van de kleinste wireless speaker tot de grotere en zelfs ingebouwde modules; de klank en geluidsgetrouwe weergave zijn gegarandeerd tot in de kleinste details. Concepts Zottegem adviseert u in het ruime aanbod van vandaag en zorgt ervoor dat u het neusje van de zalm in huis haalt. Particulier of professionele klant? Hier voelt, beleeft en ervaart u beeld en geluid pas echt.



Concepts
Wolvenstraat 2, 9620 Zottegem
09 360 55 22
info@concepts.be

Insure Consult

Het juiste verzekerings- en spaaradvies voor uw situatie

Hoe verzekert u nu uw woning, de inboedel en iedereen die erin woont? Bent u voldoende verzekerd en kunt u echt rekenen op uw verzekeringsmaatschappij wanneer u die nodig hebt? Bij Insure Consult zijn het vragen die ze voortdurend krijgen. Daarom bieden ze een zeer ruim gamma aan verzekeringsoplossingen aan voor woningen, gezinnen en mobiliteit. “Mensen voelen zich veiliger als ze perfect verzekerd zijn en als ze daarop kunnen vertrouwen wanneer het toch even misgaat”, zegt Kurt Van de Meulebroucke van Insure Consult. “Met onze DVV-verzekeringsproducten kunnen we onze klanten echt geruststellen.” Daarnaast bieden ze ook verschillende spaarformules aan waarmee u uw spaarpotje voor de toekomst in elke fase van uw leven kan beginnen aanleggen.



Insure Consult
Heldenlaan 38, 9620 Zottegem
09 360 03 31
info@insureconsult.be

Juno Vastgoed

Uw partner in vastgoed uit de regio van Zottegem

Voelt uw huis niet meer aan als een thuis? Bent u op zoek naar iets anders? Groter of kleiner wonen misschien? Loop dan even binnen bij Juno Vastgoed. Zij kunnen u professioneel advies geven bij het verkopen van uw woning of wanneer u op zoek bent naar een nieuwe stek. Met 70% van de woningen die verkocht worden op de eerste bezoekdag kunnen zij een mooi palmares op tafel leggen. Uw leegstaande woning kan eventueel worden voorzien van styling meubelstukken zodat geïnteresseerde kopers zich een beter beeld kunnen vormen van de mogelijkheden. Of wat dacht u van een virtueel 360°-bezoek in uw pand waardoor meer mensen al een goede eerste indruk krijgen. Op die manier krijgt u echt potentiële kopers over de vloer en wint u zelf ook tijd wanneer u op zoek bent naar een woning.



Juno Vastgoed
Heldenlaan 79 B1, 9620 Zottegem
09 328 57 78
info@junovastgoed.be

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

De thuis van je dromen

Dankzij de 3D-ontwerpen van Pigment Interieur kan dat. Moet je je nieuwe huis nog aankleden? Of dagdroom je al lang van een make-over van je huidige woning? Pigment Interieur maakt voor jou een ontwerp op basis van jouw ruimte […]

Glaasje wijn, lekkere tapas of uitgebreid diner?

‘Super-originele gerechten’, ‘ongedwongen sfeer met vriendelijke bediening’ en zelfs ‘zelden zo triest geweest dat mijn bord al leeg was’. Klanten zijn gul met lovende woorden over De KĒ, een begrip in Zottegem voor fans van eerlijke Frans-Belgische keuken […]

Een klare kijk op je bril: 5 tips van de opticien

Je ogen zijn de spiegels van je ziel, die moet je verzorgen. En daarover heeft opticien-optometrist Mieke Claeys wel wat te vertellen. “Ik vind het onze taak mensen te sensibiliseren over hoe ze hun ogen beter kunnen beschermen,” luidt het. Word wijzer met haar 5 gouden tips! […]

In stijl van kop tot teen

Labaere is sinds kort een one-stop-shop voor je hele outfit: je kan er nu ook schoenen kiezen die perfect passen bij je nieuwe kleding. De kwaliteitsschoenen worden zorgvuldig geselecteerd en maken elke outfit af […]

Share

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 31 augustus 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 september 2020.

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 31 augustus 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 september 2020.