Een verhaal over maatwerk, moodboards en stijl

Mesdagh sfeervol interieur

Een bezoek aan Mesdagh Interieur is altijd een ontdekkingsreis die start in Zottegem. Barbara Mesdagh zorgt er voor heel wat frisse woonideeën die u meteen mee kan nemen. Of misschien is het wel de start van een heel nieuw interieur?

We treffen Barbara net op het moment dat ze met een van haar klanten een moodboard bespreekt. “Nadat we de wensen van de klant uitvoerig hebben doorgenomen en alle ruimtes hebben verkend, kunnen we samen diverse voorstellen overlopen. Aan welke kleuren, texturen, details … denken we voor dit project?”, verduidelijkt Barbara. 

“Na goedkeuring van het budget kunnen we van start gaan: van interieurarchitect, schilderwerken, maatwerk meubelen tot stoffen en decoratie. Wij zorgen ervoor dat het totale plaatje klopt. Zelfs die details waar onze klanten vaak niet aan denken, hebben voor ons geen geheimen meer.”

“Voor onze kasten, tafels, stoelen, verlichting, schilderwerken, raamdecoratie,… doen we beroep op Belgische fabrikanten.”

‘Handmade in Belgium’. 

“Voor onze kasten, tafels, stoelen, verlichting, schilderwerken, raamdecoratie,… doen we beroep op Belgische fabrikanten. Al onze meubelen worden van A tot Z in hetzelfde atelier uitgevoerd. Van schrijnwerk, staal, poederlakken, zandstralen tot verlichting waardoor opvolging, coördinatie en bijsturing een optimale synergie vormen tot het gewenste afgewerkt product. Een echte meerwaarde voor ons én onze klant !”

Gevestige waarde

Al meer dan 80 jaar is Mesdagh Interieur een gevestigde waarde in Zottegem. Kleindochter Barbara Mesdagh staat vandaag 100% garant voor de warmte in uw interieur met een unieke totaaloplossing.

Alles voor een landelijke tot strakke inrichting: we hebben onze collecties een nieuwe, hedendaagse touch gegeven. Door gebruik te maken van metaal en eik wordt het interieur persoonlijk zonder warmte en gezelligheid uit het oog te verliezen.

Hedendaagse en tijdloze zitmeubelen: stel zelf uw perfecte sofa samen met keuze uit een zeer ruim gamma aan hoogwaardige stoffen of leder. Belgisch fabrikaat en op maat verkrijgbaar!

Dat maatwerk helemaal niet duur hoeft te zijn bewijst Mesdagh Interieur! Breng ze vandaag nog een bezoek en verras uzelf: Mesdagh interieur
Hoogstraat 77, 9620 Zottegem
09 360 03 41
info@mesdagh.be
www.mesdagh.be

Foto's

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

De thuis van je dromen

Dankzij de 3D-ontwerpen van Pigment Interieur kan dat. Moet je je nieuwe huis nog aankleden? Of dagdroom je al lang van een make-over van je huidige woning? Pigment Interieur maakt voor jou een ontwerp op basis van jouw ruimte […]

Glaasje wijn, lekkere tapas of uitgebreid diner?

‘Super-originele gerechten’, ‘ongedwongen sfeer met vriendelijke bediening’ en zelfs ‘zelden zo triest geweest dat mijn bord al leeg was’. Klanten zijn gul met lovende woorden over De KĒ, een begrip in Zottegem voor fans van eerlijke Frans-Belgische keuken […]

Een klare kijk op je bril: 5 tips van de opticien

Je ogen zijn de spiegels van je ziel, die moet je verzorgen. En daarover heeft opticien-optometrist Mieke Claeys wel wat te vertellen. “Ik vind het onze taak mensen te sensibiliseren over hoe ze hun ogen beter kunnen beschermen,” luidt het. Word wijzer met haar 5 gouden tips! […]

In stijl van kop tot teen

Labaere is sinds kort een one-stop-shop voor je hele outfit: je kan er nu ook schoenen kiezen die perfect passen bij je nieuwe kleding. De kwaliteitsschoenen worden zorgvuldig geselecteerd en maken elke outfit af […]

Share

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.