Een verhaal over maatwerk, moodboards en stijl

Mesdagh sfeervol interieur

Een bezoek aan Mesdagh Interieur is altijd een ontdekkingsreis die start in Zottegem. Barbara Mesdagh zorgt er voor heel wat frisse woonideeën die u meteen mee kan nemen. Of misschien is het wel de start van een heel nieuw interieur?

We treffen Barbara net op het moment dat ze met een van haar klanten een moodboard bespreekt. “Nadat we de wensen van de klant uitvoerig hebben doorgenomen en alle ruimtes hebben verkend, kunnen we samen diverse voorstellen overlopen. Aan welke kleuren, texturen, details … denken we voor dit project?”, verduidelijkt Barbara. 

“Na goedkeuring van het budget kunnen we van start gaan: van interieurarchitect, schilderwerken, maatwerk meubelen tot stoffen en decoratie. Wij zorgen ervoor dat het totale plaatje klopt. Zelfs die details waar onze klanten vaak niet aan denken, hebben voor ons geen geheimen meer.”

“Voor onze kasten, tafels, stoelen, verlichting, schilderwerken, raamdecoratie,… doen we beroep op Belgische fabrikanten.”

‘Handmade in Belgium’. 

“Voor onze kasten, tafels, stoelen, verlichting, schilderwerken, raamdecoratie,… doen we beroep op Belgische fabrikanten. Al onze meubelen worden van A tot Z in hetzelfde atelier uitgevoerd. Van schrijnwerk, staal, poederlakken, zandstralen tot verlichting waardoor opvolging, coördinatie en bijsturing een optimale synergie vormen tot het gewenste afgewerkt product. Een echte meerwaarde voor ons én onze klant !”

Gevestige waarde

Al meer dan 80 jaar is Mesdagh Interieur een gevestigde waarde in Zottegem. Kleindochter Barbara Mesdagh staat vandaag 100% garant voor de warmte in uw interieur met een unieke totaaloplossing.

Alles voor een landelijke tot strakke inrichting: we hebben onze collecties een nieuwe, hedendaagse touch gegeven. Door gebruik te maken van metaal en eik wordt het interieur persoonlijk zonder warmte en gezelligheid uit het oog te verliezen.

Hedendaagse en tijdloze zitmeubelen: stel zelf uw perfecte sofa samen met keuze uit een zeer ruim gamma aan hoogwaardige stoffen of leder. Belgisch fabrikaat en op maat verkrijgbaar!

Dat maatwerk helemaal niet duur hoeft te zijn bewijst Mesdagh Interieur! Breng ze vandaag nog een bezoek en verras uzelf: Mesdagh interieur
Hoogstraat 77, 9620 Zottegem
09 360 03 41
info@mesdagh.be
www.mesdagh.be

Foto's

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

Liefde voor lokaal

Stap binnen in de ruime kledingzaak in de Stationsstraat en maak kennis met Belgische topmerken. Zo vind je bij Michiels menswear het knappe broekenmerk Atelier Noterman. […]

Maak van je terras een echte buitenkamer

Op warme dagen gaat er niets boven ontspannen in de tuin, ook nadat de zon al lang is ondergegaan. Met de outdoorcollectie van Pigment Interieur maak je van je terras een tweede woonkamer. […]

Happy feet met H14

In schoenenwinkel H14 word je onmiddellijk vrolijk van de zomerschoenen in snoepjeskleuren. Zowel sandalen, muiltjes als sneakers fleuren binnenkort je outfit op met hun zachte pasteltinten. […]

Trends 2021

In de Stationsstraat stappen we binnen bij Michiels sport waar je alles vindt om je sportieve voornemens waar te maken. […]

Share