Een verhaal over maatwerk, moodboards en stijl

Mesdagh sfeervol interieur

Een bezoek aan Mesdagh Interieur is altijd een ontdekkingsreis die start in Zottegem. Barbara Mesdagh zorgt er voor heel wat frisse woonideeën die u meteen mee kan nemen. Of misschien is het wel de start van een heel nieuw interieur?

We treffen Barbara net op het moment dat ze met een van haar klanten een moodboard bespreekt. “Nadat we de wensen van de klant uitvoerig hebben doorgenomen en alle ruimtes hebben verkend, kunnen we samen diverse voorstellen overlopen. Aan welke kleuren, texturen, details … denken we voor dit project?”, verduidelijkt Barbara. 

“Na goedkeuring van het budget kunnen we van start gaan: van interieurarchitect, schilderwerken, maatwerk meubelen tot stoffen en decoratie. Wij zorgen ervoor dat het totale plaatje klopt. Zelfs die details waar onze klanten vaak niet aan denken, hebben voor ons geen geheimen meer.”

“Voor onze kasten, tafels, stoelen, verlichting, schilderwerken, raamdecoratie,… doen we beroep op Belgische fabrikanten.”

‘Handmade in Belgium’. 

“Voor onze kasten, tafels, stoelen, verlichting, schilderwerken, raamdecoratie,… doen we beroep op Belgische fabrikanten. Al onze meubelen worden van A tot Z in hetzelfde atelier uitgevoerd. Van schrijnwerk, staal, poederlakken, zandstralen tot verlichting waardoor opvolging, coördinatie en bijsturing een optimale synergie vormen tot het gewenste afgewerkt product. Een echte meerwaarde voor ons én onze klant !”

Gevestige waarde

Al meer dan 80 jaar is Mesdagh Interieur een gevestigde waarde in Zottegem. Kleindochter Barbara Mesdagh staat vandaag 100% garant voor de warmte in uw interieur met een unieke totaaloplossing.

Alles voor een landelijke tot strakke inrichting: we hebben onze collecties een nieuwe, hedendaagse touch gegeven. Door gebruik te maken van metaal en eik wordt het interieur persoonlijk zonder warmte en gezelligheid uit het oog te verliezen.

Hedendaagse en tijdloze zitmeubelen: stel zelf uw perfecte sofa samen met keuze uit een zeer ruim gamma aan hoogwaardige stoffen of leder. Belgisch fabrikaat en op maat verkrijgbaar!

Dat maatwerk helemaal niet duur hoeft te zijn bewijst Mesdagh Interieur! Breng ze vandaag nog een bezoek en verras uzelf: Mesdagh interieur
Hoogstraat 77, 9620 Zottegem
09 360 03 41
info@mesdagh.be
www.mesdagh.be

Foto's

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

Zomer is beleven

“Keep calm and experience” is zo’n motivational die u op Instagram kunt vinden. Maar waarom ook niet? We leven niet om te werken, maar om te beleven en daar is de zomer het geknipte seizoen voor. […]

Compleet gekleed in Zottegem

Van ondergoed over avondkledij tot accessoires, alles is te vinden in Zottegem Winkelcentrum. We nemen u mee langs enkele markante plekken in de stad waar mode de hoofdtoon voert: van klassieke en tijdloze elegantie tot de laatste hippe urban trends! […]

Een echt thuisgevoel in Zottegem

Wat maakt van een huis een echte thuis? Dat u er zich goed voelt? Veilig en beschermd ook? In Zottegem vindt u het allemaal! Enkele handelaren kunnen u daarbij helpen en in volgend artikel gaan we bij hen op bezoek. […]

Van kleine attenties tot intens genieten

Iedereen geniet van andere dingen. Maar soms kan het heel eenvoudig zijn: een kleine attentie, een sympathiek gebaar … Laten we daar eens wat vaker bij stil staan en gewoon gelukkig zijn. […]

Share

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.