Gezondheidspraktijk Zottegem

Verschillende gezondheidszorgberoepen in één praktijk!

Wij zijn een jonge, dynamische groepspraktijk met een multidisciplinaire aanpak. We bieden een antwoord op een brede waaier ondersteuningsvragen op vlak van gezondheid. Jouw gezondheid is onze prioriteit!
U kan bij ons terecht voor:

Psychologie
Orthopedagogie
Studiecoaching
Verpleegkunde
Vroedkunde
Voeding en dieet
Audiologie
Podologie

Je gezondheid kan door veel zaken beïnvloed worden. Biologische, psychologische en sociale aspecten werken op elkaar in en zijn van belang in het proces van algemeen functioneren en herstel. Daarom is het onze missie om in onze praktijk met verschillende gezondheidsdisciplines samen te werken. Wanneer noodzakelijk en waar door jou gewenst, werken wij samen met je (huis)arts of een andere hulp- of dienstverlener. Jij bepaalt zelf je noden!
We willen een centraal aanspreekpunt zijn voor zorgvragers en doorverwijzers uit Zottegem en de ruime omgeving. We willen hen een breed scala van gezondheidszorgberoepen aanbieden.
We werken met medewerkers die kwaliteitsvol en zorgvuldig werken, die betrokken zijn op het welzijn van de cliënten, die zich engageren om de zorg verder uit te bouwen in functie van de noden van zorgvragers.
We vertrekken van die noden die onze cliënt zelf bepaalt, en we bouwen verder in de richting die de cliënt aangeeft. We willen zorg bieden in een aangename sfeer en huiselijke omgeving.
Je kan de contactgegevens van onze medewerkers vinden op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com
Je kan ook telefonisch je vragen stellen op 0493/72.01.53.
We proberen je vraag steeds zo spoedig mogelijk te beantwoorden!

Actie:
Gezondheidspraktijk Zottegem

Hoogstraat 84
9620 Zottegem

Openingsuren
Maandag

07:30-22:00

Dinsdag

07:30-22:00

Woensdag

07:30-22:00

Donderdag

07:30-22:00

Vrijdag

07:30-22:00

Zaterdag

08:30-17:30

Zondag

Gesloten

Share