ZOTTEGEM-WINKELCENTRUM-Bakkerij-Sint-Anna-Je-ontbijt-staat-klaar
ZOTTEGEM-WINKELCENTRUM-Bakkerij-Sint-Anna-Je-ontbijt-staat-klaar

Je ontbijt staat klaar…

Bakkerij Sint-Anna

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Bakkerij Sint-Anna verwent je graag met z’n uitgebreide assortiment brood, pistolets en koffiekoeken. Zo wordt je ontbijt meteen ook de lekkerste maaltijd van de dag!

Elke dag opnieuw heb je de keuze uit 24 soorten koffiekoeken van Bakkerij Sint-Anna. Ben je in het weekend wat langer in bed blijven liggen? “Geen probleem”, lacht bakker Bart, “op zaterdag en zondag bakken wij tot 11 uur verse koffiekoeken bij. Ook op een drukke dag heb je bij ons dus nog ruim de keuze.”

“In het weekend bakken we ook kruidenpistolets”, aldus Bart, “pistolets met kruidenboter erin gebakken. Ideaal voor wie van een hartig ontbijt houdt.” Daarnaast hebben ook de krokante lijnzaadpiccolo’s een vaste schare fans. “Overheerlijk met onze zelfgemaakte confituur”, tipt de bakker. En ook met zijn brood weet Bart te verrassen.

Zot bolleke

Vijftien jaar geleden lanceerde Bakkerij Sint-Anna zijn ‘zot bolleke’: een lichtbruin brood met een grove korrel, zonnebloem- en pompoenpitten en bruin lijnzaad. Vandaag is het nog steeds het best verkochte granenbrood.

Zonder wachten

Weet je tijdens de week al precies wat je in het weekend wil en is je honger ‘s ochtends te groot om in de winkel te wachten? Tijdens de week betaalde bestellingen kan je zonder te wachten afhalen aan de ‘expressdeur’: je ontbijt staat er dan letterlijk voor je klaar.


“Op zaterdag en zondag bakken wij tot 11 uur verse koffiekoeken bij. Ook op een drukke dag heb je bij ons nog ruim de keuze.”


Ontbijt voor…

… onderweg

Heb je geen tijd om thuis te ontbijten, spring dan even binnen bij Bakkerij Sint-Anna voor een koffiekoek uit het vuistje. Met 24 soorten heb je keuze te over!

… de kleinsten

Bart laat zijn creativiteit de vrije loop met schattige figuurtjes in sandwichdeeg. Het figuurtje verandert naargelang de periode, maar kinderen zijn het hele jaar door verzot op de egeltjes, konijntjes of hartjes gedecoreerd met chocolade.

… speciale gelegenheden

Wil je iemand verrassen voor zijn verjaardag, Moederdag of gewoon… omdat het weekend is? Bestel dan een ontbijtmand bij Bakkerij Sint-Anna. De manden zijn rijkelijk gevuld met schuimwijn, koffie, pistolets, koffiekoeken, boter… Kortom: alles wat je nodig hebt voor een zalig ontbijt. Als je wil, levert Bart er zelfs bloemen bij om de verrassing compleet te maken. Je kan de mand laten leveren in Zottegem en de ruime omgeving of ze zelf afhalen.Bakkerij Sint-Anna
Sint-Annastraat 40, 9620 Zottegem
09 360 06 25
info@bakkerijsintanna.be
www.bakkerijsintanna.be

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

Liefde voor lokaal

Stap binnen in de ruime kledingzaak in de Stationsstraat en maak kennis met Belgische topmerken. Zo vind je bij Michiels menswear het knappe broekenmerk Atelier Noterman. […]

Maak van je terras een echte buitenkamer

Op warme dagen gaat er niets boven ontspannen in de tuin, ook nadat de zon al lang is ondergegaan. Met de outdoorcollectie van Pigment Interieur maak je van je terras een tweede woonkamer. […]

Happy feet met H14

In schoenenwinkel H14 word je onmiddellijk vrolijk van de zomerschoenen in snoepjeskleuren. Zowel sandalen, muiltjes als sneakers fleuren binnenkort je outfit op met hun zachte pasteltinten. […]

Trends 2021

In de Stationsstraat stappen we binnen bij Michiels sport waar je alles vindt om je sportieve voornemens waar te maken. […]

Share