JL7 Fashion

Trendy & gezellig boetiekje in hartje Zottegem

Bij JL7 Fashion, een nieuwe fashionstore sinds november 2019, willen we je een aangename shopervaring bezorgen.
Bij ons kan je terecht voor betaalbare & kwaliteitsvolle kleding voor uiteenlopende gelegenheden. Met grote liefde volgen we de modetrends op de voet en kiezen we de leukste stukken uit van onze zorgvuldig geselecteerde brands, bestaande uit tijdloze basics en trendy eyecatchers. Eén voor één heel leuke labels die je niet overal kan vinden, wat ervoor zorgt dat jij steeds heel uniek blijft. Om jouw look helemaal af te maken, bieden we ook een leuk assortiment van accessoires en juwelen aan.

Op zoek naar een trendy of comfy look, een gepaste outfit voor een speciale gelegenheid of wil je eens iets totaal anders proberen? Trendy, puur, klassiek, stoer, casual, city of feestelijk? Samen gaan we op zoek naar dé outfit waar je je goed in voelt en waarin je helemaal jezelf kan zijn. Mix & match, naar eigen smaak, look & feel!

Verder vinden we een vriendelijke service en persoonlijk contact héél belangrijk. Graag begeleiden we je in je keuze en dit doen we met een eerlijk advies en in een gezellige sfeer.

Geen tijd om naar onze cosy winkel te komen shoppen? Dan kan je ook steeds terecht op onze leuke webshop.
Wij bieden voor elk type klant een aangepaste winkelervaring. Is het nu shoppen in onze fysieke winkel, online op onze webshop, privé shoppen op afspraak, videoshoppen, laatavondshoppen na het werk of een ladiesnight met vriendinnen? Voor elk wat wils…
Van harte welkom, overal & altijd!

Actie:
GRATIS verzending of veilige levering aan huis bij elke online aankoop op www.jl7.be. Bestellen is ook mogelijk via info@jl7.be of via social media (fb, IG, app). Steeds bereikbaar voor verdere vragen op 0493 978 444.
JL7 Fashion

Hoogstraat 14a
9620 Zottegem

Openingsuren
Maandag

Gesloten (op afspraak)

Dinsdag

11:00-18:00

Woensdag

Gesloten (op afspraak)

Donderdag

11:00-18:00 / 20:00 (elke 1ste donderdag van de maand)

Vrijdag

11:00-18:00

Zaterdag

10:00-18:00

Zondag

Gesloten

Share

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 31 augustus 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 september 2020.

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 31 augustus 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 september 2020.