Jo Dieraert Florist

Natuurlijk geschikt voor u

Florist Jo Dieraert startte kleinschalig in het jaar 2000 maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Zottegem en omstreken. Naast hoge kwaliteit, prachtige boeketten en stijlvolle arrangementen streven we constant naar vernieuwing en nieuwigheden. Voor welke gelegenheid ook, om te geven of te krijgen, blije of droevige gebeurtenissen, om uzelf te verwennen of te weg te schenken, steeds proberen we dat extraatje meer te geven en de schoonheid van bloemen ten volle uit te spelen.
Naast snijbloemen hebben we ook een uitgebreide collectie planten en potten voor binnen en buiten. Met behulp van onze verrassende accessoires & exclusieve collecties zorgen we voor een totaalbeleving van sfeer in uw huis. Vakkennis, vernieuwend , verrassend, kwaliteit & klantvriendelijkheid zijn onze belangrijkste troeven.
Ons uitgebreid assortiment snijbloemen worden 3 tot 4 maal per week aangekocht op de veiling in Nederland en ons speciaal rozenassortiment met dikke knoppen en prachtige kleuren is afkomstig uit Equador, waarbij versheid en lange houdbaarheid een vaste troef is.
Je kan bij ons terecht voor een ruim en divers aanbod aan verschillende binnen- en buitenplanten, die we ook rechtstreeks aanvoeren van de veiling in Aalsmeer. Ons assortiment potten (merken als D&M, Domani, Akkal, Ecri, Des Pots…) in alle maten, materialen, kleuren en prijsklasse, voor zowel binnen als buiten, zorgt voor een verdere aankleding van de zaak.
Wekelijks worden onze bloemstukken samengesteld op basis van de laatste trends en aanbod. Tevens kan je deze ook op bestelling volgens jouw wensen laten klaarmaken.
Bij de bespreking van een bruidsboeket, aankleding van je trouwfeest of een rouwboeket nemen we de nodige tijd, zodat het resultaat zo goed mogelijk aanleunt bij de verwachtingen.
Door de exclusiviteit van verdeling in de streek, heeft het totale assortiment van Baobab kaarsen, met hun geraffineerde Afrikaanse geuren, een grote aantrekkingskracht naar onze winkel.
Tevens worden de matte of blinkende artisanaal gemaakte tafelkaarsen en tuinfakkels van Ester&Erik aangeboden, alsook het hippe keukenhulpassortiment (brood & tapasplanken, schorten, ovenwanten & dienbladen) van DutchdeLuxe aangeboden.
Indien u de keuze aan anderen wilt laten, zijn onze geschenkbonnen (waarde vrij te bepalen en te gebruiken volgens je eigen ritme) een ideale invulling.
Spring gerust vrijblijvend eens binnen en wij verwelkomen je van harte!
Actie:
Jo Dieraert Florist

Heldenlaan 28
9620 Zottegem

Openingsuren
Maandag

Gesloten

Dinsdag

14:00-18:00

Woensdag

09:30-12:30 & 14:00-18:00

Donderdag

09:30-12:30 & 14:00-18:00

Vrijdag

09:30-12:30 & 14:00-18:00

Zaterdag

09:30-12:30 & 14:00-18:00

Zondag

09:30-12:00

Share