Kantoor Galle

Uw partner in bank, beleggingen, kredieten en verzekeringen

Kantoor Galle –Zottegem is kiezen voor een stabiele en betrouwbare bank (AXA), een bekend en vertrouwd gezicht dat jou begeleidt door alle fasen van het leven, wij luisteren graag naar jouw plannen en begeleiden jou in de verschillende stappen.

Actief sparen wanneer u wilt, sparen over een langere termijn met een vooraf gekend rendement of sparen voor een comfortabeler pensioen. Voor alle situaties vinden we samen een oplossing.

Lenen voor uw woning, uw wagen of een extraatje? Het aanbod van AXA Bank is eenvoudig en duidelijk. Van de eerste tot de laatste stap staan we u bij. En zelfs daarna.

Weet u waar u later zult uitkomen, financieel gezien? Denkt u ‘safe’ te zitten door een spaarpotje aan te leggen? Het is in ieder geval een goed begin. Op tijd een stand van zaken maken en nagaan hoe u er later zult voorstaan, is cruciaal. Vaak leidt dat tot de vaststelling dat het met sparen alleen niet lukt of dat u veel geld opzij moet zetten om er te geraken. Beleggen kan ervoor zorgen dat u net dat extra behaalt dat u nodig hebt. De boodschap is: op tijd beginnen, op lange termijn opbouwen en zo potentieel mooie rendementen behalen.

Ook voor jouw verzekeringen staan we je graag bij als onafhankelijk makelaar! Je woning, je wagen, je gezin, … jij hebt pech gehad en schade, wij geven graag raad! (brandverzekering, autoverzekering, overlijdensverzekering, pensioenverzekering, hospitalisatieverzekering, uitvaartverzekering, …)

Uw bedrijf is uw levenswerk en je bent op zoek naar de verzekeringsoplossing om uw bedrijf en je inkomen veilig stellen?

Elke situatie vergt een persoonlijke aanpak, wij leren u dan ook graag beter kennen. Een gesprek zorgt ervoor dat we een klare kijk krijgen op jouw behoeften.

Kom eens langs om kennis te maken, of maak gerust een afspaak! 09/361 10 85 of info@kantoorgalle.be

Actie:
Kantoor Galle

A.Scheirisstraat 2
9620 Zottegem

Openingsuren
Maandag

09:00-12:00

Dinsdag

09:00-12:00

Woensdag

09:00-12:00

Donderdag

09:00-12:00

Vrijdag

09:00-12:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Share