La Soeur d'Alice

One-stop-shop voor gelegenheidsdrukwerk en attenties... op maat of DIY, altijd PERSOONLIJK.

Van geboorte, communie, lentefeest tot huwelijk: maak van jouw bijzondere gelegenheid een unieke gebeurtenis door een persoonlijke toets toe te voegen.

La soeur d’Alice creëert en drukt ontwerpen op maat: geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, bedankkaartjes, stickers, enz. Ook voor bijpassend doopsuiker en andere attenties kan je bij ons terecht, zowel online als in onze winkel.

Wat La soeur d’Alice uniek maakt en onderscheidt van andere ontwerpstudio’s, is dat we de productie van al onze ontwerpen in eigen huis verzorgen. We hebben onze eigen printers, snijmachines en foliemachine, zodat we jou de beste kwaliteit kunnen garanderen. We combineren de creatie van drukwerk met de aanmaak van bijpassende attenties of doopsuikers. Op die manier krijg je een mooi, verzorgd geheel dat helemaal in lijn ligt met elkaar.

Ben je graag zelf creatief bezig? Dan stellen we een DIY-pakket samen, waarmee je zelf aan de slag kan.

Contacteer ons, vrijblijvend, voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of breng een bezoekje aan onze winkel voor inspiratie.

We werken hoofdzakelijk op afspraak. We zijn iedere werkdag aanwezig maar om u beter van dienst te zijn en onze planning goed te kunnen organiseren, vragen we steeds om een afspraak te maken voor vrijblijvende bezoeken en afhalingen.

Tot binnenkort?

Actie:
La Soeur d'Alice

Trapstraat 44
9620 Zottegem

Openingsuren
Maandag

Op afspraak

Dinsdag

Op afspraak, ook ’s avonds

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

Op afspraak, ook ’s avonds

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

Gesloten

Share