Klaar om u te laten inspireren door de nieuwste trends!

Pigment interieur

Pigment Interieur houdt de vinger aan de pols op het vlak van woningtrends en zit nog volop in de verfraaiingswerken op het ogenblik van ons bezoek. “Om klaar te zijn als het lifestyle-magazine bij iedereen in de bus valt”, grapt Natalie De Nul van Pigment Interieur. “In onze winkel proberen we steeds om nieuwe sfeerbeelden en trends te tonen. Het gaat niet alleen om de producten, we willen de mensen vooral een sfeerbeleving en inspiratie mee geven.” 

In onze opgefriste toonzaal, wordt de nodige aandacht besteed aan de nieuwe wandtechnieken, vloerbekleding en behang.

 

Pigment, dat zijn twee zaken in één en beiden zijn een perfecte aanvulling op elkaar. Het schilderteam van Pigment werkt uw huis af met professionele schilderwerken en behang. Zelfs een totale renovatie is mogelijk waarbij het beste van beiden wordt gecombineerd. Klanten die aan een complete make-over denken, willen vaak eerst eens zien hoe iets in het echt is of hoe een stof aanvoelt. In de winkel van Pigment Interieur is daarom alles aanwezig om het zelf te ervaren. Bij Pigment Interieur doet u inspiratie op voor nieuw meubilair, woonaccessoires, servies en keukenaccessoires, raamdecoratie en zoveel meer. We hebben ook heel wat nieuwe merken binnen die onze klanten zeker zullen weten te appreciëren. 

Strak tijdloos design met warme accenten

Joost Vermassen: “In onze opgefriste toonzaal, wordt de nodige aandacht besteed aan de nieuwe wandtechnieken, vloerbekleding en behang. Een tijdloos maar warm en knus design primeren.” 

Dit voorjaar lanceren we een eigen lijn in vloer- en wandtechnieken waarmee we inspelen op duurzaamheid!

Eigen label voor Pigment

De focus bij Pigment ligt, naast schilderen en behangen, vooral op totaalconcepten. Nieuw is dat Pigment dit voorjaar een eigen lijn in vloer -en wandtechnieken lanceert. Met de Pi-Wall en de Pi-Floor, loopt Pigment vooruit in de trend rond duurzaamheid en kwaliteit. Pigment zet zich hierdoor steeds meer op de markt als gespecialiseerde speler met een totale interieuraanpak. 

Benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan zeker een kijkje nemen in de Pigment Interieurwinkel!Pigment interieur
Stationsstraat 10, 9620 Zottegem
09 310 91 56
info@pigment-interieur.be
www.pigment-interieur.be

Foto's

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

De thuis van je dromen

Dankzij de 3D-ontwerpen van Pigment Interieur kan dat. Moet je je nieuwe huis nog aankleden? Of dagdroom je al lang van een make-over van je huidige woning? Pigment Interieur maakt voor jou een ontwerp op basis van jouw ruimte […]

Glaasje wijn, lekkere tapas of uitgebreid diner?

‘Super-originele gerechten’, ‘ongedwongen sfeer met vriendelijke bediening’ en zelfs ‘zelden zo triest geweest dat mijn bord al leeg was’. Klanten zijn gul met lovende woorden over De KĒ, een begrip in Zottegem voor fans van eerlijke Frans-Belgische keuken […]

Een klare kijk op je bril: 5 tips van de opticien

Je ogen zijn de spiegels van je ziel, die moet je verzorgen. En daarover heeft opticien-optometrist Mieke Claeys wel wat te vertellen. “Ik vind het onze taak mensen te sensibiliseren over hoe ze hun ogen beter kunnen beschermen,” luidt het. Word wijzer met haar 5 gouden tips! […]

In stijl van kop tot teen

Labaere is sinds kort een one-stop-shop voor je hele outfit: je kan er nu ook schoenen kiezen die perfect passen bij je nieuwe kleding. De kwaliteitsschoenen worden zorgvuldig geselecteerd en maken elke outfit af […]

Share

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.