Magnifieke metamorfose

Mesdagh Interieur

In het hartje van Zottegem wachten liefst 600 vierkante meter woondromen je op. In de Hoogstraat ligt de knap gedecoreerde showroom van Mesdagh Interieur waar je volop inspiratie kan opdoen voor je eigen thuis. En wanneer je een interieur wil waarin alles klopt, werkt het team van Mesdagh Interieur met plezier een totaalconcept voor je uit.

Renovatie met aandacht voor details

Nog niet zo lang geleden zag deze Zottegemse woning er helemaal anders uit. De bewoonster was toe aan een interieur dat echt bij haar paste en ging te rade bij Mesdagh Interieur.

Vandaag is ze overgelukkig dat ze bij Mesdagh aanklopte: “Ik voelde me er meteen op mijn gemak. Ik werd warm onthaald door Barbara en kreeg advies op maat van Annelies De Jonge, een gerenommeerde onafhankelijke interieurarchitecte, ook nog eens uit eigen streek: het kon niet beter.”

Annelies ging langs in de woning, luisterde naar de wensen van de bewoonster en tekende een compleet plan. Het resultaat kon mevrouw vooraf tot in de puntjes bewonderen dankzij een 3D-weergave.
“Zo leuk! Annelies had goed begrepen wat ik mooi vond. Ze kwam ook met voorstellen waar ik zelf niet aan had gedacht. In de leefruimte lag vroeger een moeilijk te onderhouden tegelvloer. Ik wilde die vervangen door een andere tegel, maar Annelies had een veel beter idee: ze stelde vinylparket voor. Die onderhoudsvriendelijke vloerbedekking kon gewoon boven op de oude tegels, zonder te breken. De leefruimte heeft nu een veel warmere uitstraling.” 

Samenstellen moodboard

In nauw overleg met de bewoonster toverde Annelies het ouderwetse interieur om tot een pareltje. Van de schilderwerken tot de decoratie op de console: werkelijk alles klopt. “Een voorbeeld? Ik kon mijn overgordijnen meenemen naar de winkel, en op basis daarvan kozen Barbara, Annelies en ik de bekleding van de stoelen en de stoffen voor de lampenkappen, om alles bij elkaar te laten passen.” In het – op maat gekozen – salon komt de bewoonster nu heerlijk tot rust. “Het resultaat is prachtig, en ik hoefde er niets voor te doen: Annelies zorgde voor de planning, de coördinatie van de vaklui en de afwerking, tot in de kleinste details.”


“De decoratie die Barbara selecteerde, maakt het plaatje af. Ze steekt er haar hart en ziel in, dat voel je.”


Meer dan 85 jaar ervaring in maatwerk

Barbara Mesdagh is al de derde generatie die je met veel plezier adviseert bij het kiezen van unieke totaaloplossingen voor je interieur. Betaalbare meubels op maat, handgemaakt in België, ligt hier binnen handbereik. Bij Mesdagh Interieur profiteer je van de vakkennis van een heel team van gepassioneerde interieurstylisten en een interieurarchitect. Hun missie? Jouw woondroom realiseren. En dat kan in allerlei stijlen: van landelijk tot strak, in uiteenlopende materialen, kleuren en stoffen. Barbara weet je stijl gegarandeerd te vatten in een ontwerp op jouw maat. Mesdagh Interieur staat voor een persoonlijke service, een optimale opvolging en een strakke planning, en dat al meer dan 85 jaar. Ga eens langs in de showroom en laat je inspireren!

 Mesdagh interieur
Hoogstraat 77, 9620 Zottegem
09 360 03 41
info@mesdagh.be
www.mesdagh.be

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

Liefde voor lokaal

Stap binnen in de ruime kledingzaak in de Stationsstraat en maak kennis met Belgische topmerken. Zo vind je bij Michiels menswear het knappe broekenmerk Atelier Noterman. […]

Maak van je terras een echte buitenkamer

Op warme dagen gaat er niets boven ontspannen in de tuin, ook nadat de zon al lang is ondergegaan. Met de outdoorcollectie van Pigment Interieur maak je van je terras een tweede woonkamer. […]

Happy feet met H14

In schoenenwinkel H14 word je onmiddellijk vrolijk van de zomerschoenen in snoepjeskleuren. Zowel sandalen, muiltjes als sneakers fleuren binnenkort je outfit op met hun zachte pasteltinten. […]

Trends 2021

In de Stationsstraat stappen we binnen bij Michiels sport waar je alles vindt om je sportieve voornemens waar te maken. […]

Share