Passie voor tijdloos

Beltrami fashion

Als rode draad door de collecties bij Beltrami loopt het kwalitatieve en tijdloze design. Hierdoor is deze Zottegemse familiezaak in 35 jaar een gevestigde waarde geworden. Twee generaties gepassioneerde en gedreven modeliefhebbers hebben van deze boetiek het referentiepunt van vandaag gemaakt. 

Als dochter van een confectioneur in broeken was Betty Lapage al vroeg geboeid door kwalitatieve stoffen en Italiaanse topmode. Zo zou ze Zottegem vanaf de jaren ‘80 op de modekaart zetten door exclusieve en sterke labels naar het centrum te halen. 

De collectie breidde zich stelselmatig uit met andere sterke modelanden. Het is een kunst om de evolutie van merken te kunnen inschatten en daar zijn Betty en haar twee kinderen echte experts in. Klanten komen vaak van ver omdat ze deze vakkennis weten te appreciëren.

Voor wie het een beetje meer mag zijn biedt Beltrami echt het neusje van de zalm. 

 

Diezelfde drive vinden we ook nu terug in hun recent vernieuwde pand die een openhuissfeer uitstraalt voor iedereen met een gezonde passie voor mode zonder franjes van tijdelijke tendensen. Aan elk detail in de winkel werd aandacht besteed en elke corner heeft zijn eigen identiteit. Klanten weten dit bijzonder te appreciëren. We treffen zoon Valéry net voor vertrek naar Milaan om er de modeshows mee te maken. Valéry: “Onze totale collectie is uitgebreider dan ooit en iedereen met een hart voor stijl en design kan daarom bij ons terecht. Precies die openheid willen we met onze vernieuwde winkeluitstraling nog meer benadrukken. 

Bij Beltrami volgen we de mode op de voet maar we halen er de eerder sobere en tijdloze stukken uit die aan onze hoge eisen voldoen. Op die manier zijn onze klanten zeker dat ze kledij kopen waar ze echt van kunnen genieten!” 

Aan elk detail in de winkel werd aandacht besteed en elke corner heeft zijn eigen identiteit.

Wist je dat…

Mater familias Betty Lapage en kinderen Vanessa en Valéry De Clercq zetten zich voortdurend passievol in voor Beltrami om u in Zottegem het beste van Parijs, Milaan en de opkomende modemarkten te kunnen bieden.

U vindt er de creaties van topdesigners Philipp Plein, Moncler, Michael Kors, Moschino of populaire merken als Liu Jo, Patrizia Pepe maar ook de tijdloze klasse van Brunello Cucinelli en Ermanno Scervino. 

Kom de collecties vandaag nog ontdekken bij Beltrami!Beltrami fashion
Stationsstraat 19-23, 9620 Zottegem
09 360 51 96
info@beltramifashion.be
www.beltramifashion.be

Foto's

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

De thuis van je dromen

Dankzij de 3D-ontwerpen van Pigment Interieur kan dat. Moet je je nieuwe huis nog aankleden? Of dagdroom je al lang van een make-over van je huidige woning? Pigment Interieur maakt voor jou een ontwerp op basis van jouw ruimte […]

Glaasje wijn, lekkere tapas of uitgebreid diner?

‘Super-originele gerechten’, ‘ongedwongen sfeer met vriendelijke bediening’ en zelfs ‘zelden zo triest geweest dat mijn bord al leeg was’. Klanten zijn gul met lovende woorden over De KĒ, een begrip in Zottegem voor fans van eerlijke Frans-Belgische keuken […]

Een klare kijk op je bril: 5 tips van de opticien

Je ogen zijn de spiegels van je ziel, die moet je verzorgen. En daarover heeft opticien-optometrist Mieke Claeys wel wat te vertellen. “Ik vind het onze taak mensen te sensibiliseren over hoe ze hun ogen beter kunnen beschermen,” luidt het. Word wijzer met haar 5 gouden tips! […]

In stijl van kop tot teen

Labaere is sinds kort een one-stop-shop voor je hele outfit: je kan er nu ook schoenen kiezen die perfect passen bij je nieuwe kleding. De kwaliteitsschoenen worden zorgvuldig geselecteerd en maken elke outfit af […]

Share

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.