Passie voor tijdloos

Beltrami fashion

Als rode draad door de collecties bij Beltrami loopt het kwalitatieve en tijdloze design. Hierdoor is deze Zottegemse familiezaak in 35 jaar een gevestigde waarde geworden. Twee generaties gepassioneerde en gedreven modeliefhebbers hebben van deze boetiek het referentiepunt van vandaag gemaakt. 

Als dochter van een confectioneur in broeken was Betty Lapage al vroeg geboeid door kwalitatieve stoffen en Italiaanse topmode. Zo zou ze Zottegem vanaf de jaren ‘80 op de modekaart zetten door exclusieve en sterke labels naar het centrum te halen. 

De collectie breidde zich stelselmatig uit met andere sterke modelanden. Het is een kunst om de evolutie van merken te kunnen inschatten en daar zijn Betty en haar twee kinderen echte experts in. Klanten komen vaak van ver omdat ze deze vakkennis weten te appreciëren.

Voor wie het een beetje meer mag zijn biedt Beltrami echt het neusje van de zalm. 

 

Diezelfde drive vinden we ook nu terug in hun recent vernieuwde pand die een openhuissfeer uitstraalt voor iedereen met een gezonde passie voor mode zonder franjes van tijdelijke tendensen. Aan elk detail in de winkel werd aandacht besteed en elke corner heeft zijn eigen identiteit. Klanten weten dit bijzonder te appreciëren. We treffen zoon Valéry net voor vertrek naar Milaan om er de modeshows mee te maken. Valéry: “Onze totale collectie is uitgebreider dan ooit en iedereen met een hart voor stijl en design kan daarom bij ons terecht. Precies die openheid willen we met onze vernieuwde winkeluitstraling nog meer benadrukken. 

Bij Beltrami volgen we de mode op de voet maar we halen er de eerder sobere en tijdloze stukken uit die aan onze hoge eisen voldoen. Op die manier zijn onze klanten zeker dat ze kledij kopen waar ze echt van kunnen genieten!” 

Aan elk detail in de winkel werd aandacht besteed en elke corner heeft zijn eigen identiteit.

Wist je dat…

Mater familias Betty Lapage en kinderen Vanessa en Valéry De Clercq zetten zich voortdurend passievol in voor Beltrami om u in Zottegem het beste van Parijs, Milaan en de opkomende modemarkten te kunnen bieden.

U vindt er de creaties van topdesigners Philipp Plein, Moncler, Michael Kors, Moschino of populaire merken als Liu Jo, Patrizia Pepe maar ook de tijdloze klasse van Brunello Cucinelli en Ermanno Scervino. 

Kom de collecties vandaag nog ontdekken bij Beltrami!Beltrami fashion
Stationsstraat 19-23, 9620 Zottegem
09 360 51 96
info@beltramifashion.be
www.beltramifashion.be

Foto's

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

Zomer is beleven

“Keep calm and experience” is zo’n motivational die u op Instagram kunt vinden. Maar waarom ook niet? We leven niet om te werken, maar om te beleven en daar is de zomer het geknipte seizoen voor. […]

Compleet gekleed in Zottegem

Van ondergoed over avondkledij tot accessoires, alles is te vinden in Zottegem Winkelcentrum. We nemen u mee langs enkele markante plekken in de stad waar mode de hoofdtoon voert: van klassieke en tijdloze elegantie tot de laatste hippe urban trends! […]

Een echt thuisgevoel in Zottegem

Wat maakt van een huis een echte thuis? Dat u er zich goed voelt? Veilig en beschermd ook? In Zottegem vindt u het allemaal! Enkele handelaren kunnen u daarbij helpen en in volgend artikel gaan we bij hen op bezoek. […]

Van kleine attenties tot intens genieten

Iedereen geniet van andere dingen. Maar soms kan het heel eenvoudig zijn: een kleine attentie, een sympathiek gebaar … Laten we daar eens wat vaker bij stil staan en gewoon gelukkig zijn. […]

Share

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.