Passie voor tijdloos

Beltrami fashion

Als rode draad door de collecties bij Beltrami loopt het kwalitatieve en tijdloze design. Hierdoor is deze Zottegemse familiezaak in 35 jaar een gevestigde waarde geworden. Twee generaties gepassioneerde en gedreven modeliefhebbers hebben van deze boetiek het referentiepunt van vandaag gemaakt. 

Als dochter van een confectioneur in broeken was Betty Lapage al vroeg geboeid door kwalitatieve stoffen en Italiaanse topmode. Zo zou ze Zottegem vanaf de jaren ‘80 op de modekaart zetten door exclusieve en sterke labels naar het centrum te halen. 

De collectie breidde zich stelselmatig uit met andere sterke modelanden. Het is een kunst om de evolutie van merken te kunnen inschatten en daar zijn Betty en haar twee kinderen echte experts in. Klanten komen vaak van ver omdat ze deze vakkennis weten te appreciëren.

Voor wie het een beetje meer mag zijn biedt Beltrami echt het neusje van de zalm. 

 

Diezelfde drive vinden we ook nu terug in hun recent vernieuwde pand die een openhuissfeer uitstraalt voor iedereen met een gezonde passie voor mode zonder franjes van tijdelijke tendensen. Aan elk detail in de winkel werd aandacht besteed en elke corner heeft zijn eigen identiteit. Klanten weten dit bijzonder te appreciëren. We treffen zoon Valéry net voor vertrek naar Milaan om er de modeshows mee te maken. Valéry: “Onze totale collectie is uitgebreider dan ooit en iedereen met een hart voor stijl en design kan daarom bij ons terecht. Precies die openheid willen we met onze vernieuwde winkeluitstraling nog meer benadrukken. 

Bij Beltrami volgen we de mode op de voet maar we halen er de eerder sobere en tijdloze stukken uit die aan onze hoge eisen voldoen. Op die manier zijn onze klanten zeker dat ze kledij kopen waar ze echt van kunnen genieten!” 

Aan elk detail in de winkel werd aandacht besteed en elke corner heeft zijn eigen identiteit.

Wist je dat…

Mater familias Betty Lapage en kinderen Vanessa en Valéry De Clercq zetten zich voortdurend passievol in voor Beltrami om u in Zottegem het beste van Parijs, Milaan en de opkomende modemarkten te kunnen bieden.

U vindt er de creaties van topdesigners Philipp Plein, Moncler, Michael Kors, Moschino of populaire merken als Liu Jo, Patrizia Pepe maar ook de tijdloze klasse van Brunello Cucinelli en Ermanno Scervino. 

Kom de collecties vandaag nog ontdekken bij Beltrami!Beltrami fashion
Stationsstraat 19-23, 9620 Zottegem
09 360 51 96
info@beltramifashion.be
www.beltramifashion.be

Foto's

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

Liefde voor lokaal

Stap binnen in de ruime kledingzaak in de Stationsstraat en maak kennis met Belgische topmerken. Zo vind je bij Michiels menswear het knappe broekenmerk Atelier Noterman. […]

Maak van je terras een echte buitenkamer

Op warme dagen gaat er niets boven ontspannen in de tuin, ook nadat de zon al lang is ondergegaan. Met de outdoorcollectie van Pigment Interieur maak je van je terras een tweede woonkamer. […]

Happy feet met H14

In schoenenwinkel H14 word je onmiddellijk vrolijk van de zomerschoenen in snoepjeskleuren. Zowel sandalen, muiltjes als sneakers fleuren binnenkort je outfit op met hun zachte pasteltinten. […]

Trends 2021

In de Stationsstraat stappen we binnen bij Michiels sport waar je alles vindt om je sportieve voornemens waar te maken. […]

Share