Selectair Reizen Gery

Selectair: Travel Your Way

Selectair Reizen Gery: Voor al je reizen, van dagreizen tot wereldreizen en een mooie cruise.

Ik heb het beste beroep in de wereld. Ik mag namelijk de mooiste plekken van deze planeet met je delen. Die taak neem ik erg serieus.. Om dat te kunnen doen, moet ik je als persoon leren kennen. Daarom neem ik ook steeds de tijd voor een verkennend gesprek.

De perfecte vakantie betekent voor iedereen iets anders. Ik maak er dan ook mijn missie van om te weten te komen wat jouw droomvakantie is. Want voor jou is de hemel op aarde misschien een rondreis door Aziƫ, en voor iemand anders het Noorderlicht zien in Ijsland, of een verborgen baai met een idyllisch strand.

Het maakt niet uit of je al weet waar je naartoe wil, of nog helemaal niet.
Of jeje reis graag voor een stuk zelf uitstippelt, of liever alles aan mij overlaat.
Heb geen drempelvrees om contact met me op te nemen. Ik luister graag naar je wensen, en help je om de juiste droom te realiseren. Ben je klaar voor de reis van je leven? Maak dan nu een afspreek of bel of mail me voor jouw reisafspraak.

Actie:
Selectair Reizen Gery

Heldenlaan 87
9620 Zottegem

Openingsuren
Maandag

09:00-19:00

Dinsdag

09:00-19:00

Woensdag

09:00-19:00

Donderdag

09:00-19:00

Vrijdag

09:00-19:00

Zaterdag

09:00-19:00

Zondag

Gesloten

Share