't Oorhuis

Je hoort erbij!

“Wij bieden onderzoek, advies en begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen en dit reeds 15 jaar.

In ’t Oorhuis Zottegem staan audiologen Nele en Lisa steeds paraat voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest (zonder medisch doel).

Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een voorschrift van een neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden. Wij bekijken samen wat het best bij u past. Wij hebben een groot aanbod hoortoestellen. Op die manier kan iedereen op een gepaste manier geholpen worden naargelang de persoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Flits- en trilwekkers, telefoons met extra versterking, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen zijn een greep uit het gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

Voor personen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen willen verkleinen, hebben wij zowel standaard als op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en cafés, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, zwemdoppen…). Voor professionele muzikanten verdelen we ook in-ear-monitors.”

 

Om u de beste service te kunnen verlenen en de wachttijden te beperken, werken we bij voorkeur op afspraak. 

Actie:
't Oorhuis

Hoogstraat 39
9620 Zottegem

Openingsuren
Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00-12:30 & 13:00-17:30

Woensdag

09:30-12:30 & 13:00-17:30

Donderdag

enkel na afspraak

Vrijdag

09:00-12:30

Zaterdag

09:00-12:00

Zondag

Gesloten

Share