Twee gediplomeerde opticiens aan het werk

Optiek Claeys

Nu de communies en vakantie terug in beeld komen, kijken we binnen bij Optiek Claeys. De nieuwe collectie zonne- en kinderbrillen voor het komende seizoen ligt er al klaar voor een zomer vol nieuwe verhalen en prachtige herinneringen.

Modegevoelig of niet, bij Optiek Claeys kunnen de klanten steeds rekenen op professioneel en persoonlijk advies – al dan niet op afspraak – bij de keuze van een bril, glazen, contactlenzen of zonnebril. Als erkend Varilux-Center met Essilor-glazen onderscheiden ze zich door hun uitzonderlijke expertise en uitgebreide servicepakket. 

We slijpen zelf de glazen, waardoor we zelf kunnen zoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke klant!

 

Mieke Claeys: “Aangezien wij beiden gediplomeerde opticiens zijn, kunnen we verder gaan dan de grotere ketens. We slijpen zelf de glazen, waardoor we zelf kunnen zoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke klant én we onze dienst na verkoop zelf kunnen verzorgen.”

Het proces van slijpen is uiteraard een heel precies en secuur werkje, maar het bepaalt mee het succes van de klant. Een bril gaat mee op reis, op kantoor, naar een event en natuurlijk ook thuis speelt een bril een enorm belangrijke rol. Optiek Claeys monteert brillen en glazen in het eigen atelier. Met als gevolg dat u sneller uw tot in de puntjes afgewerkte bril kan opzetten.

“Kinderbrillen zijn ook onze specialiteit. Onze klanten komen regelmatig met hun oogappels langs om de nieuwste trends in de kindermode te ontdekken. Een kinderbril moet echter niet alleen modieus zijn, die moet voldoen aan enkele specifieke eisen zoals stevigheid en flexibiliteit. Een kinderbril heeft vaak heel wat te verduren…”

Om het kiezen tussen alle brillen makkelijker te maken gebruikt Optiek Claeys een tablet waar ze met een foto het effect van verschillende monturen op uw gezicht uittesten. Dat scheelt heel wat paswerk. Zodra de meest geschikte modellen geselecteerd zijn, kan er uit het rijke assortiment gekozen worden. 

Wist u dat…

Optiek Claeys al zo’n 60 jaar actief is in Zottegem? Vader Herman Claeys startte toen met nieuwe technieken om het zicht en gehoor van zijn klanten te verbeteren.

Optiek Claeys heeft steeds een ruime keuze brillen in alle prijsklassen en u kunt er gratis terecht voor een nauwkeurige oogtest. Alle types contactlenzen zijn er verkrijgbaar: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, harde lenzen, halfharde lenzen… 

Draag- en onderhoudtips krijgt u er graag bij. Nog niet zeker of lenzen iets voor u zijn? Maak dan gebruik van de proefperiode!Optiek Claeys
Heldenlaan 14, 9620 Zottegem
09 360 17 00
info@optiekclaeys.be
www.optiekclaeys.be

Foto's

DEZE ARTIKELS KUNNEN U OOK INTERESSEREN

De thuis van je dromen

Dankzij de 3D-ontwerpen van Pigment Interieur kan dat. Moet je je nieuwe huis nog aankleden? Of dagdroom je al lang van een make-over van je huidige woning? Pigment Interieur maakt voor jou een ontwerp op basis van jouw ruimte […]

Glaasje wijn, lekkere tapas of uitgebreid diner?

‘Super-originele gerechten’, ‘ongedwongen sfeer met vriendelijke bediening’ en zelfs ‘zelden zo triest geweest dat mijn bord al leeg was’. Klanten zijn gul met lovende woorden over De KĒ, een begrip in Zottegem voor fans van eerlijke Frans-Belgische keuken […]

Een klare kijk op je bril: 5 tips van de opticien

Je ogen zijn de spiegels van je ziel, die moet je verzorgen. En daarover heeft opticien-optometrist Mieke Claeys wel wat te vertellen. “Ik vind het onze taak mensen te sensibiliseren over hoe ze hun ogen beter kunnen beschermen,” luidt het. Word wijzer met haar 5 gouden tips! […]

In stijl van kop tot teen

Labaere is sinds kort een one-stop-shop voor je hele outfit: je kan er nu ook schoenen kiezen die perfect passen bij je nieuwe kleding. De kwaliteitsschoenen worden zorgvuldig geselecteerd en maken elke outfit af […]

Share

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.

*Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat u akkoord met de voorwaarden. Deelnemen kan tot 30 juni 2020. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een trekking op 1 juli 2020.